produse
aparate profesionale piese de schimb pentru aparate profesionale sageti varf de otel sageti varf de plastic tije pentru sageti aripioare accesorii darts de perete SOFTIP darts de perete STEELTIP produse personalizate oferte speciale produse noi INCHIRIERI APARATE PROFESIONALE

Darts De Perete SOFTIP

Darts electronic - ELECTRO 3
Placa electronica de darts pentru 1-8 jucatori.
Caracteristici:
1. Pastrarea automata a scorului.
2. Contine 26 de jocuri bine cunoscute (301-999, CRICKET, ROUND CLOCK, SHOOT OUT, SHANGHAI, HALVE IT, OVER AND UNDERS, HIGH SCORE, BIG 6, COLOURS, SHOOTING&GOTCHA, etc.) cu 185 de combinatii. Cititi instructiunile pentru mai multe detalii.
3. Are functia HANDICAP si optiunea de a juca impotriva calculatorului.
4. Dimensiunile bordului: 39.8 x 2.5 x 44 cm.

Accesorii: 6 sageti, 6 varfuri subtiri, reguli si instructiuni de joc.

AVERTISMENT: DARTS-UL ESTE UN SPORT PENTRU ADULTI. Nu este o jucarie ce poate fi folosita de copii fara supravegherea adultilor. NU este adecvat pentru copiii mai mici de 36 luni. Contine parti de mici dimensiuni care pot fi inghitite.

IMPORTANT: FOLOSITI NUMAI VARFURI DE PLASTIC! Varfurile de metal VOR AFECTA placa de darts. NU ESTE ADECVAT PENTRU UTILIZAREA IN BARURI SI CLUBURI.
Functioneaza cu 3 baterii de tip AA, 1,5 volti sau cu adaptor de maxim 6 volti (bateriile si adaptorul nu sunt incluse).
PRET: 134.00 RON / set
Cantinatea: