produse
aparate profesionale piese de schimb pentru aparate profesionale sageti varf de otel sageti varf de plastic tije pentru sageti aripioare accesorii darts de perete SOFTIP darts de perete STEELTIP produse personalizate oferte speciale produse noi INCHIRIERI APARATE PROFESIONALE

Sageti Varf De Plastic

black ice
Corp sageata: 90% TUNGSTEN
Aripioare: MARATHON
Tije: SUPERGRIP
Varf: plastic 2BA
Extra: CUTIE PORT SAGETI
Coeficient de aerodinamica: 0.50
Factor de grip: 79

Nitrura neagra de titan este aplicata pe corpul sagetii printr-un procedeu de acoperire la abur (PAA), ceea ce confera tungstenului un invelis rezistent si aderent. Pe fiecare corp de sageata sunt gravate cuvintele Harrows si I.C.E., pentru a-i aminti in permanenta jucatorului de tehnologia inalta a armelor sale! Tungstenul cu puritate de 90% este combinat cu fier, nichel si zinc. Se face apoi o extrudere la rece si se zimteaza in sens opus varfului, obtinandu-se astfel un corp uniform, concentric si cu un echilibru fara rival. Sagetile au tije Supergrip si noile aripioare Marathon I.C.E..

Avertisment! Acesta este un set profesional de darts si nu o jucarie. Copiii trebuie supravegheati de catre adulti in timpul jocului.
PRET: 230.00 RON / set
cod: ice snow 1 Gramaj
Cantitate
Stoc
DA
cod: ice glacier Gramaj
Cantitate
Stoc
DA
cod: ice polar Gramaj
Cantitate
Stoc
DA
cod: ice artic Gramaj
Cantitate
Stoc
DA
cod: ice tundra 1 Gramaj
Cantitate
Stoc
DA
cod: ice zero 1 Gramaj
Cantitate
Stoc
DA